Våre serier

Noge for øyrene

I serien Noge for øyrene handler det om musikk! I løpet av seks episoder skal vi presentere og bli bedre kjent med seks ulike band og artister fra Jæren, fra unge og fremadstormende til godt etablerte bestselgere. Her er det noe for alle smaker.

Gangsperr

Det er mange som bruker det nye året som motivasjon til å bevege seg litt mer. I samarbeid med Robust Trening og Fysioterapi og Lars Zachariassen har vi funnet han som har aller minst lyst å bevege seg og skal prøve å få han i form! Målet er at Dan Cato Olsson gjennomfører 5 km på Robustløpet 13. Februar.
Vår første serie i 2k!

Få gang!

I Få gang! kommer Bente og Randi fra Cave & Cube Interiør med gode tips til Brigt som skal pusse opp soverommet. Han går ut i hundre, men utfordringene står i kø. I Få gang! får du både gode tips til oppussingen din samtidig som du kan le litt av at Brigt ikke er den beste oppusseren på Jæren.

Maggis metode

I serien Maggis metode lager Maggi god, næringsrik og sunn mat. Brigt Skrettingland besøker lokale matprodusenter og tar med seg ingredienser tilbake til kjøkkenet. For noen år siden endret Maggi Gausel og mannen hennes Tormod livsstil, og tok av til sammen 60 kg. De gikk fra sigarettrøyking og mye feil mat, til næringsrik, fargerik og spennende mat med måltid og matglede i fokus. Resultatet har blitt flere bøker med Maggis metode som siste utgivelse.

Sorpa, stål å staidn

I Sorpa, stål og staidn presenterer vi firma på Jæren. Få med deg historien til både de som har vært her i årevis, de ukjente og de nye og fremadstormende.